Hoe werkt het?

Plants will always you back

Wat kan je verwachten?

Je eigen mini jungle! En nee dit betekent niet dat je huis wordt overgenomen door allemaal planten met moeilijke namen maar we gaan samen kijken naar jouw wensen. Wil jij maar een paar planten maar weet je gewoon niet waar je moet beginnen dan help ik je ook graag. De keuze tussen alle planten is tegenwoordig zo groot en van alle mooie foto’s op Instagram wordt je ook niet wijzer. Belangrijk is dat de plant bij jou past en je deze niet perse uitkiest om zijn uiterlijk. Je wilt tenslotte een lange groene relatie met hem (of haar) aangaan.

We plannen eerst een (online) kennismaking waarin jouw groene wens wordt besproken. Belangrijk hierbij is wat voor plant-ouder jij bent en hoe de ruimte eruit ziet: veel of weinig licht, etc.? Indien nodig maken we nog een afspraak om de ruimte samen te bekijken.

Licht Groen

Bij een licht groen advies kun je een persoonlijk moodbord, tekeningen 2D /3D, een boodschappenlijstje en een onderhoudsgids verwachten. Dit houd dus in dan ik na ons gesprek voor je aan de slag ga met jouw wensen. Je krijgt een compleet advies en een boodschappenlijst waarmee jij zelf online of bij een lokaal tuincentrum jouw nieuwe groene huisgenoten kunt uitzoeken. Je krijgt er een onderhoudsgids bij die je vertelt welke wensen jouw nieuwe huisgenoten hebben waardoor ze langer zullen mee gaan.

Donker Groen

Ga je voor donker groen dan wordt je volledig ontzorgt. Je krijgt hetzelfde als bij licht groen (persoonlijk moodboard, tekeningen 2D /3D en een onderhoudsgids) maar ik zal de volledige inkoop en styling voor mijn rekening nemen. Je kunt dus gelijk beginnen met het genieten van jouw eigen mini jungle. Je hoeft alleen de onderhoudsgids nog even door te lezen zodat je weet wat de wensen van jouw nieuwe groene huisgenoten zijn.

Prijzen zijn op aanvraag afhankelijk van de grote van het project maar stuur mij gerust een vrijblijvend mailtje.