Plantenadvies

Plants will always you back

Welke planten zijn perfect voor jou?

Wil je graag je omgeving aankleden met planten? Goed idee. Er zijn namelijk ontelbaar veel redenen om planten in huis te halen. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat planten ons gelukkiger maken omdat het natuurlijke luchtbevochtigers zijn, ze zuiveren de lucht, werken stress verlagend en verbeteren onze stemming. Ze zijn er in ontelbare vormen, maten en kleuren. Maar ik hoor je denken; help ik heb geen groene vingers. Helemaal geen probleem want in ieder potje past een plant. Welke plant dit is hangt helemaal af van de ruimte; hoeveelheid licht, maar ook van de plant-ouder; denk jij wekelijks aan water geven of vergeet je dit wel eens?

Samen op zoek naar de juiste planten

Ik wil mijn diploma master interieurarchitectuur combineren met mijn groene passie. Daarom wil ik je helpen. Samen kunnen we op zoek gaan naar de juiste combinatie van planten die bij jou huis passen. Interieurarchitectuur is ook zoveel meer dan alleen de styling van jou omgeving, wat maakt bijvoorbeeld dat jouw huis aanvoelt als een thuis? En wat kunnen planten voor toegevoegde waarde met zich meebrengen? Ik leg het je allemaal uit.

En hoe ziet jouw werkplek er eigenlijk uit? Uit onderzoek blijkt namelijk ook dat planten op de werkvloer de stress verlagen en de productiviteit verhogen. Dus tijd voor actie en die kunststof nep planten in te ruilen voor echte groene collega’s.