Plantenasiel

Plants will always you back

Wat is een plantenasiel?

Heb jij een plantje waar je niet meer voor kan zorgen? Te groot is geworden? Hij er niet meer zo uitziet als gehoopt; te veel water of te weinig licht? Dan kun je hem naar een plantenasiel brengen. Je plant wordt in de watten gelegd en met veel liefde verzorgt zodat hij er weer piekfijn uitziet en klaar is voor een nieuwe plant-ouder.
Ga je op vakantie en heeft jouw buurvrouw niet zulke groene vingers en ben je bang dat jou huisgenoten het niet zullen overleven? Voor je plantjes kun je ook een vakantie boeken in het plantenasiel of in overleg kom ik langs om bij jou voor je plantjes te zorgen. Stuur mij een mailtje voor meer informatie.

Een plantenasiel is dus een duurzame manier om met planten om te gaan. Waarom je plant in de container gooien en naar een tuincentrum rijden om een nieuwe (mooiere) groene vriend te halen. Planten hebben ook gevoelens! Je vindt de gekste planten in het asiel omdat ze wat minder perfect ogen dan in het tuincentrum maar ieder plantje is uniek en juist dat maakt het leuk.

Hoe werkt het?

Je kunt je plantje langs brengen zodat wij hem veel liefde kunnen geven. En als je wilt kun je een nieuw plantje uitzoeken. Ben je alleen op zoek naar een nieuw plantje dan ben je ook meer dan welkom, tegen een kleine donatie kan je een nieuwe groene huisgenoot mee nemen. Je krijgt verzorgingstips mee zodat jullie heel lang van elkaar kunnen genieten. Een donatie hoeft niet perse uit geld te bestaan maar kan ook in de vorm van potgrond of potjes. Ons doel is niet om winst te maken maar om plantjes te redden en te zorgen dat ze een nieuw fijn huis vinden.